Carbonara
En vecka kvar av min ledighet och jag försöker njuta av varje minut. Idag var jag sugen på en härligt krämig pasta. Det fick bli carbonara.
300 gram valfri pasta
1 gul lök
1 gul lök
2 klyftor vitlök
1 paket sojabacon (Jag använde Hälsans kök.)
1/2 hackad röd chili ( Jag använde Icas frysta färdighackade chili, ca, 1/2 tsk.)
1 paket sojabacon (Jag använde Hälsans kök.)
1/2 hackad röd chili ( Jag använde Icas frysta färdighackade chili, ca, 1/2 tsk.)
1 dl riven ost
3 dl Oatly iMat.
salt, peppar
3 dl Oatly iMat.
salt, peppar
Koka pastan.
Hacka lök och pressa vit lök.
Fräs sojabacon, lök, vitlök och chili tillsammans tills baconen fått lite färg.
Tillsätt iMat och låt såsen koka ihop och bli tjockare.
Blanda i den kokta pastan och riven ost. Smaka av med salt och peppar.
Njut av en underbart snabblagad måltid.
Hacka lök och pressa vit lök.
Fräs sojabacon, lök, vitlök och chili tillsammans tills baconen fått lite färg.
Tillsätt iMat och låt såsen koka ihop och bli tjockare.
Blanda i den kokta pastan och riven ost. Smaka av med salt och peppar.
Njut av en underbart snabblagad måltid.
